Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τελευταία νέα

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ


Γερμανοί, αυτή η άθλια φάρα, εσαεί βάρβαροι στην ψυχή, που λατρεύουν τους αρχαίους έλληνες, αλλά όχι και τους απογόνους τους, τους σύγχρονους έλληνες, τους οποίους μισούν θανάσιμα, μη αποδεχόμενοι-κρυφά ή φανερά-ότι είναι συνέχεια των αρχαίων.
Η δράση τους εναντίον της ελληνικής φυλής άρχισε στον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο και τη μικρασιατική καταστροφή, τότε που ενέσπειραν τα μίση και τις έριδες μεταξύ τούρκων και ελλήνων της Μικράς Ασίας και συνέχισαν «εκπαιδεύοντας» τους Οθωμανούς σ’ αυτό που οι ίδιοι οι Γερμανοί διέπρεψαν λίγο αργότερα, στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, στην γενοκτονία.
Οι έλληνες της Μικράς Ασίας, υπήρξαν μεγάλη οικονομική δύναμη, την οποία ήθελαν να εκμηδενίσουν, για να έχουν πρόσβαση στα πλούτη της Μέσης Ανατολής, πετρέλαιο και ορυκτά. Από κοντά και οι λοιποί ευρωπαίοι, αν και σύμμαχοι, φρόντισαν να αφήσουν ελεύθερο το πεδίο στους Γερμανούς και στους συμμάχους τους Τούρκους να διαπράξουν τα ειδεχθέστερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, χωρίς ποτέ να τιμωρηθούν.
Η δράση των νέων Ούννων κατά των ελλήνων, δεν σταμάτησε φυσικά. Συνεχίστηκε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και στην κατοχή, με χιλιάδες θύματα, τα περισσότερα όλων αναλογικά με τον πληθυσμό της Ελλάδας.
Τέλος, είναι πολύ πρόσφατη η ανθελληνική στάση τους κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης, όπου πρωτοστάτησαν σε αναλγησία και σκληρότητα, έστω και αν η φτωχή Ελλάδα, διέγραψε το μισό τους χρέος το 1953. Έτσι απέδειξαν ότι εκτός όλων των άλλων είναι και αχάριστοι.
Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις, φωτεινά παραδείγματα άξιων εκπροσώπων της γερμανικής φυλής, πραγματικοί άνθρωποι με μεγαλείο. Είναι όμως μειοψηφία σε έναν ωκεανό απολίτιστων, αμαθών και απαθών βαρβάρων, γνήσιων εκφραστών του Τζένγκις Χαν και του Αλάριχου. Δυστυχώς οι μεγάλοι γερμανοί διαφωτιστές, που βαφτίστηκαν στον ελληνικό πολιτισμό, σαν ταπεινοί μαθητές των ογκόλιθων του ελληνικού πνεύματος, δυστυχώς δεν βρήκαν παρά ελάχιστη απήχηση στο γερμανικό κοινό, που στην μεγάλη του πλειοψηφία παραμένει ίδιο όπως και στην εποχή των επιδρομών του Αττίλα. 

DIOSKOUROS blog➤

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου