Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τελευταία νέα

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Wilhelm Reich, “Contact with Space” και ο αμερικανικός φασισμός σε όλο του το μεγαλείο


Είχε να συμβεί πολλά χρόνια. Να καις τα βιβλία κάποιου και να στέλνεις φυλακή. Σε μία κατά τα άλλα …δημοκρατική χώρα, τις ΗΠΑ. Κατανοητό όταν το έπραξαν οι ναζί, αλλά εδώ, τι γίνεται; Γιατί τόσο μένος; Ο Reich, αυστριακός στην καταγωγή, εξέχων μαθητής του Φρόυντ, άφησε την συντηρητική Ευρώπη για να βρει πιο φιλελεύθερο χώρο για νέες ιδέες στις ΗΠΑ. Φευ, τα γεγονότα τον διέψευσαν τελικά.
Αλλά θα αναρωτηθεί κάποιος τι ήταν αυτό που ενόχλησε τόσο πολύ το αμερικανικό κατεστημένο, ώστε να του επιτεθεί χωρίς προσχήματα, να τον στείλει φυλακή, όπου και πέθανε, σαν ένας νεομάρτυρας.
Ο Reich (ξανά) ανακάλυψε τον Αιθέρα, δίνοντάς του το όνομα Οργόνη. Τι είναι ο Αιθέρας; Είναι μία ουσία, αδιόρατη, λεπτεπίλεπτη, μη εντοπίσιμη από επιστημονικές συσκευές, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, πανταχού παρούσα στο Σύμπαν. Η συμβατική επιστήμη έχει απορρίψει την ύπαρξη του Αιθέρος, του Αϊνστάιν μη εξαιρουμένου, ο οποίος πάντως πριν πεθάνει άλλαξε άποψη και έκανε δεκτή την υπόστασή του.
Ο Ράιχ μελέτησε πειραματικά την οργόνη και ανακάλυψε τις ιδιότητές της, χωρίς όμως οι μέθοδοί του να γίνουν αποδεκτές από την επιστημονική κοινότητα.
Το βασικό με την οργόνη είναι ότι επηρεάζει την υγεία όλων των ζωντανών οργανισμών, καθορίζει αν το φυσικό περιβάλλον είναι υγειές ή όχι και τέλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πηγή ενέργειας. Έχει δύο μορφές, την OR (orgon radiation)  ήτοι την ωφέλιμη ή ευεργετική ακτινοβολία οργόνης και την DOR (deadly orgon radiation) δηλαδή την βλαπτική ή θανατηφόρα ακτινοβολία οργόνης.
Οι θεραπείες που πρότεινε ασχολούνταν με προβλήματα σωματικής, αλλά και ψυχικής υγείας. Στον τομέα του περιβάλλοντος εφεύρε τον «Νεφοσκεδαστή» ( Cloudbuster), με τον οποίον μπορούσε να διαλύει ή να προσελκύει βροχονέφη και έτσι να φέρνει βροχή σε περίπτωση ανομβρίας ή να διαλύει ανεπιθύμητα φαινόμενα όπως ανεμοστρόβιλους κλπ. Ο Νεφοσκεδαστής  όμως  μετατράπηκε και σε όπλο, ναι σε όπλο. Πώς;: Ράιχ, πρόσεξε ότι σε περιοχές όπου μαζευόταν αφύσικα μεγάλη συγκέντρωση DOR προκαλώντας εκτεταμένα προβλήματα υγείας σε όλο τον πληθυσμό, οι υπεύθυνοι προέρχονταν από …ψηλά. Κάποια βράδια λοιπόν που παρατηρούσε τον ουρανό, πρόσεξε ότι κάποια άστρα, δεν ήταν άστρα. Στόχευσε λοιπόν με το Νεφοσκεδαστή αυτά τα αντικείμενα και ώ του θαύματος αποκαλύφθηκε η αληθινή τους φύση, γιατί άρχισαν να τρεμοσβήνουν, μέχρι και να εξαφανίζονται! Ήταν Ιπτάμενοι Δίσκοι, που βέβαια διέθεταν κινητήρες οργόνης, των οποίων  την λειτουργία «ενοχλούσε»  έντονα ο Νεφοσκεδαστής. Είχε μετατραπεί σε Διαστημικό Κανόνι. Σαν αποτέλεσμα η DOR εξαφανίστηκε από τις συγκεκριμένες περιοχές.
Η επιτυχία σε όλα αυτά, αποδεικνύει την ορθότητα της κοσμοθεωρίας του, οπότε κάθε άλλη απόδειξη καθίσταται περιττή.
Αλλά γιατί τον στρίμωξαν τόσο άγρια;
Η επίσημη εναντίον του εκστρατεία βασίστηκε στο ότι με τον «Θάλαμο Οργόνης» ισχυριζόταν ότι θεράπευε ασθενείς με καρκίνο, ακόμη και σε προχωρημένο στάδιο, με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, πάνω από 80%. Έτσι η FDA, ο αμερικανικός οργανισμός φαρμάκων του κήρυξε τον πόλεμο.
Προσωπικά νομίζω ότι αυτό δεν ήταν η πραγματικά αιτία. Πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι κάποια χρόνια πριν την καταδίκη του, οι ΗΠΑ είχαν συνάψει την συμφωνία GREADA, υπό άκρα μυστικότητα. Τι είναι αυτή; Επισήμως δεν υπάρχει, γιατί περιέχει όρους που αν ποτέ γίνονταν γνωστοί στους αμερικανούς θα οδηγούσε σε γενική εξέγερση. Με τα χρόνια έχουν διαρρεύσει πολλά από αυτήν  την επαίσχυντη συμφωνία. Ένας από τους κύριους καταγγέλλοντες ήταν ο Φιλ Σνάιντερ (θα μιλήσουμε άλλη φορά λεπτομερώς γι’ αυτόν), που όργωσε όλη την Αμερική, δίνοντας διαλέξεις για τα τρομακτικά που έκρυβε η συνθήκη αυτή, πληρώνοντας με την ζωή του τελικά.
Τι λέει λοιπόν αυτή η περιβόητη συνθήκη GREADA την οποία συνήψε με μια εξωγήινη φυλή ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ; Ήταν επωφελής για τον αμερικανικό λαό; Ακούστε και κρίνετε.
Παροχή προωθημένης εξωγήινης τεχνολογίας στις ΗΠΑ, με αντάλλαγμα απαγωγές ανθρώπων με σκοπό την μελέτη του ανθρώπινου DNA. Η χαρά του στρατιωτικού και βιομηχανικού συμπλέγματος της χώρας. Εξωτική τεχνολογία,  με ελάχιστο κόστος και στο πίσω μέρος του μυαλού τους, να τσακίσουν τον μεγάλο αντίπαλο την ΕΣΣΔ. Οπτικές ίνες, λέηζερ, τρανζίστορ και άλλες τεχνολογίες που κρατούνται ακόμα μυστικές ξεπήδησαν από το πουθενά και άλλαξαν την ζωή όλης της ανθρωπότητας. Στημένες έρευνες και εφευρέσεις που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας, από ποιους έγιναν; Γνωρίζει κανείς τους επιστήμονες που τις ανακάλυψαν; Κανείς.
Η Αμερική έπαψε να είναι δημοκρατία. Οι κυβερνήσεις έγιναν μαριονέτες ενός αόρατου, αλλά πανταχού παρόντος καθεστώτος. Χιλιάδες απαγωγές πολιτών, σε βαθμό  που έγινε κοινωνικό πρόβλημα.
Συνοψίζοντας. Δεκαετίες μετά, που οι αποκαλύψεις πλήθυναν, μπορούμε να κατανοήσουμε την απροσχημάτιστη επίθεση εναντίον του Ράιχ. Ένα τόσο αποτελεσματικό όπλο (θα μπορούσαμε να  τον βαφτίσουμε χαριτολογώντας  CloudSpacecraftBuster) εναντίον των εξωγήινων  και (αργότερα αμερικανικών ) σκαφών, δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό. Έπρεπε λοιπόν να δυσφημιστεί  η θεωρία της οργόνης και ο εισηγητής της. Τόσο απλά.

DIOSKOUROS blog➤

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου