Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τελευταία νέα

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Θαυμαστοί Έλληνες, η πολεμική αρετή των Ελλήνων, στρατηγός του ΝΑΤΟ στάθηκε δύο ώρες προσοχή μπρος στο κράνος του Μιλτιάδη!

Πηγή Πενταπόσταγμα /
¨ Αμερικανός στρατηγός διοικητής των ΝΑΤΟικών δυνάμεων που στάθηκε δυο ώρες προσοχή μπροστά στο κράνος του Μιλτιάδη που βρίσκεται εκτεθειμένο στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Ο ΝΑΤΟικός στρατηγός προσήλθε υπο το κράτος άκρας συγκίνησης να υποκλιθεί στο σπασμένο-ραγισμένο απο έναν Περσικό πέλεκυ – πολεμικό κράνος του στρατηγού Μιλτιάδη που φορούσε κατά τη μάχη του Μαραθώνα.
Ο στρατηγός των καταδρομών συνοδευόταν από μια μικρή επίλεκτη φρουρά από Αμερικανούς πεζοναύτες.
Με δέος και σεβασμό η φρουρά των επίλεκτων με επικεφαλής των στρατηγό σχημάτισε ένα Π και επί ΔΥΟ ΩΡΕΣ ακίνητη και αμίλητη περιέβαλε με σεβασμό τη μνήμη του αρχιστράτηγου της νίκης κατά των Περσών εφαρμόζοντας το πολεμικό σύστημα της “λαβίδας ” -μία πολεμική τακτική που εφαρμόστηκε εκεί για πρώτη φορά και σήμερα διδάσκεται στα καλύτερα Πανεπιστήμια και τις στρατιωτικές Ακαδημίες ως μια αρίστη πολεμική τακτική ανορθόδοξου πολέμου.
“Ήρθαμε  εδώ να τιμήσουμε με το δικό μας τρόπο τον στρατηγό των στρατηγών , να σιωπήσουμε μπροστά στο μεγαλείο του , να σταθούμε σε στάση προσοχής απέναντί του!!!….” τόνισε ο ΝΑΤΟικός στρατηγός φανερά συγκινημένος!! ¨ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ Posted by netakias.com στο Αυγούστου 17, 2014http://olympia.gr/
Και ορθώς διατυπώνεται το ερώτημα: αν βρεθεί ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου πόσες ώρες
θα σταθούν προσοχή;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου