Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τελευταία νέα

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ



Πολλές φορές στην ιστορία της Ανθρωπότητας έχει συγκαλυφθεί η Αλήθεια.
Ο φορέας αποκάλυψης της ''αλήθειας'' είναι συνήθως η επιστήμη, ενώ
το συντηρητικό κατεστημένο που αντιτίθεται σε κάθε ''καινό δαιμόνιο΄΄ είναι
πλειστάκις η εκκλησία, όχι βέβαια μόνον αυτή, γιατί στην εποχή μας, το ρόλο
αυτό τον έχουν αναλάβει επίσημοι κρατικοί φορείς.
Πριν προχωρήσουμε, πρέπει να τονισθεί, οτι στις μέρες μας παρατηρείται μία
περίεργη στροφή. Μοιάζει σαν η επίσημη θρησκεία να ανακρούει πρύμνα, να
ζητάει άφεση για τον πρότερο ανέντιμο βίο της απέναντι σε μεγάλους επιστήμονες,-για τον Γαλιλαίο έχει ήδη ΄΄μετανοήσει΄΄ με επίσημη παπική δήλωση-να υιοθετεί πολλές επαναστατικές επιστημονικές θεωρίες, ακόμη και να συμμετέχει ενεργά στην επιστημονική έρευνα, βλέπε τηλεσκόπιο του Βατικανού, ενώ αντίθετα η επιστήμη, ή καλύτερα η χρηματοδοτούμενη και επομένως ''ανακαλύπτουσα'' επιστήμη, έχει αρχίσει εδώ και δεκαετίες, να αναλαμβάνει το ρόλο που παλαιότερα διαδραμάτιζε το εκκλησιαστικό κατεστημένο, όχι φυσικά να απαρνείται τις νέες ανακαλύψεις, αλλά, φιμωμένη, να μη τις δημοσιοποιεί και, κυρίως, όταν αυτές διαρρέουν στο κοινό να αρνείται οτι υπάρχουν, εκτελώντας εντολές άνωθεν! Είμαστε θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ανήκει φυσικά στο κράτος και όχι σε αυτήν καθ΄ εαυτήν την επιστήμη.
Ας έλθουμε τώρα στο προκείμενο. Κάποτε κάποτε εκλεκτά μέλη της επιστημονικής κοινότητας αηδιασμένα αποσκιρτούν και τότε ανοίγουν το στόμα τους. Αυτά που λένε, πολλοί, πάρα πολλοί από αυτούς, συνδυαζόμενα με δεδομένα από διαφορετικές πηγές μας οδηγούν σε εκπληκτικά και εντυπωσιακά συμπεράσματα που ανατρέπουν την δεδομένη αντίληψη του ανθρώπου για το σύμπαν και τη θέση του σε αυτό.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ;
Το πλέον εντυπωσιακό κομμάτι της είναι οτι, αντίθετα με τα παραμύθια με τα οποία γεμίζουν τα κεφάλια μας, ο Ανθρωπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
Κάθε άλλο μάλιστα! Η ζωή βρίθει στα διάφορα αστρικά συστήματα του γαλαξία μας! Και το γνωρίζουν πολύ καλά, πέραν κάθε αμφιβολίας! Εχουν μάλιστα έλθει σε επαφή με κάποιους εξωγήινους πολιτισμούς που από πάρα πολύ παλιά βρίσκονται στην Γή, αλλά και σε πλανήτες του υπόλοιπου ηλιακού μας συστήματος, και έχουν συνάψει (ΗΠΑ) συμφωνία (ΓΚΡΙΕΝΤΑ) με αυτούς!
Ακούγεται απίστευτο; Οι ερευνητές του ζητήματος δεν έχουν αμφιβολίες, αλλά ο μέσοςκακοπληροφορημένος πολίτης δεν μπορεί παρά να αντικρούσει ζωηρά αυτήν την θέση! Είναι απόλυτα κατανοητό και θα έλεγα επιβεβλημένο κάτι τέτοιο. Κανείς δεν επιθυμεί να διαπράξει το ίδιο ΄΄εγκλημα΄΄ με το επίσημο κράτος ΄΄φυτεύοντας΄΄ στα μυαλά των ανθρώπων ανυπόστατα γεγονότα.
Η ετυμηγορία κάποιου για την θεωρία οτι οι εξωγήινοι βρίσκονται δίπλα μας, πρέπει να ληφθεί μετά από νηφάλια εξέταση των δεδομένων που παρουσιάζονται από ειδικούς και ανεξάρτητους ερευνητές. Και πιστέψτε με αυτοί είναι και πολλοί και αξιόλογοι.
Από ποιόν να αρχίσει κανείς. Τα ονόματα είναι πολλά, ατέλειωτος κατάλογος, αλλά ίσως η καλύτερη προσέγγιση, εκτός από τους πολύ γνωστούς όπως ο Αλλεν Χάϋνεκ, ο Αρθουρ Κλάρκ, ο Καρλ Σάγκαν, ο Ιωσήφ Σκλόφσκυ, ο Ισαάκ Ασίμωφ κλπ, να είναι η παρακαλούθηση, στις αρχές Απριλίου του ντοκυμαντέρ ΄΄SIRIUS΄΄, του Στήβεν Γκρήαρ, όπου θα μπορεί κάποιος να δεί ιθύνοντες από πολλούς διαφορετικούς τομείς της έρευνας και της κεντρικής διοίκησης των ΗΠΑ, οι οποίοι θα ΄΄κελαηδήσουν΄΄ ΔΗΜΟΣΙΑ!
Πάντως, με τα έως τώρα διαθέσιμα δεδομένα, που προέρχονται από πηγές πέραν κάθε αμφισβήτησης, όπως λήψεις βίντεο και φωτογραφιών από τις αποστολές ΑΠΟΛΛΩΝ, από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), από τις διαστημοσυσκευές SDO-SOHO των NASA/ESA, VIKING 1 και 2 της NASA, από τα ρομπότ της NASA, CURIOSITY και MARS ROVER, από τα παλαιότερα μη επανδρωμένα κοσμοσκάφη της ROSKOSMOS στον Αρη και στους δορυφόρους του Φόβο και Δείμο, αλλά και από πάμπολλες επίγειες παρατηρήσεις ουράνιων εμφανίσεων Αγνώστου ταυτότητας και τεχνολογίας σκαφών, με όλα αυτά έχουμε μία τεράστια βάση δεδομένων που η μελέτη τους, εύκολα οδηγεί στο συμπέρασμα οτι η γενικά επικρατούσα άποψη για την ύπαρξη ζωής στο Σύμπαν είναι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ!
Αν λοιπόν χάριν της οικονομίας της συζήτησης παρακάμψουμε προσωρινά αντιρήσεις του τύπου ΄΄μα γιατί δεν έχουν εντοπισθεί από τα τηλεσκόπια των αστεροσκοπείων;΄΄ και επικεντρωθούμε στο γιατί τα κράτη δεν δέχονται να αποκαλύψουν την αλήθεια, τότε η απάντηση είναι: 1) Θα απωλέσουν, τα κράτη, μέγα μέρος της επιρροής τους στις μάζες και φυσικά στον έλεγχο που ασκούν. 2)Το ίδιο και χειρότερα οι θρησκείες -το Βατικανό ήδη αποκαλεί τους εξωγήινους ΄΄αδέλφια μας και πλάσματα του Θεού(!)΄΄- 3)Θα προκληθεί χάος και αναστάτωση ανεξέλεγκτη.4)Τα αποτελέσματα στην εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας ίσως να είναι αρνητικά, μπροστά στην διαπίστωση οτι οι εξωγήινοι βρίσκονται έτη φωτός μπροστά από εμάς.
Ετσι λοιπόν, έχουν επιλέξει την ενημέρωση με το μαλακό, δηλαδή μέσω διαρροών ή αποσκιρτήσεων στελεχών, με ή χωρίς εισαγωγικά, ενημέρωση διάσημων σκηνοθετών του Χόλλυγουντ και αποτύπωση ΄΄'ολως τυχαίως΄΄ σε ταινίες κλπ κλπ.
Τώρα, όσον αφορά τα περί τηλεσκοπίων, τι να πούμε, για την τεχνολογία αορατότητας που διαθέτουν τα εξωγήινα σκάφη, όπως π.χ. για την τυχαία, λόγω ξαφνικής ηλιακής CME (εκτίναξη ηλιακής μάζας), αδρανοποίηση του μηχανισμού αορατότητας και αποκάλυψη, ενός τεραστίων διαστάσεων σκάφους στην περιοχή του πλανήτη Ερμή, γεγονός που συνέβη το Δεκέμβριο του 2011 και φωτογραφήθηκε από τις κάμερες του SDO των NASA/ESA!
Το βάρος της μυστικής γνώσης είναι ασήκωτο για ένα άτομο, όταν μάλιστα
αυτή η γνώση είναι τόσο ακραία, σε σχέση με τη συμβατική γνώση, και επίσης όταν η χρήση της θα οδηγούσε τον Ανθρωπο στην ελευθερία από τα δεσμά της ενέργειας και θα σταματούσε την καταστροφή του περιβάλλοντος. Γι΄ αυτό πολλοί μιλούν και μάλιστα με κίνδυνο της ζωής τους. Κλασσικό και ακραίο παράδειγμα ο αμερικανός γεωλόγος και μηχανικός, κρατικός υπάλληλος, ΦΙΛ ΣΝΑΪΝΤΕΡ, που αρκετές δεκαετίες πριν ήλθε αντιμέτωπος με την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, αντέδρασε, μίλησε δημόσια κατακεραυνώνοντας την διεφθαρμένη και συνθηκολογημένη διοίκηση των ΗΠΑ, αλλά πλήρωσε με την ζωή του, για να διαδώσει, ΤΟΤΕ, αυτά που μετά έμαθαν πάρα πολλοί.
Ο κάθε ένας πρέπει να σηκώσει το κεφάλι και να κοιτάξει τα άστρα και μετά να καθήσει και να σκεφθεί πέρα από τα τετριμμένα. ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ, ΣΤ΄ ΑΣΤΕΡΙΑ!!!
Κείμενο Cassiopeia, φιλική συμμετοχή Λουκιανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου